Facademaling

Vi maler din facade

Synes du, din bolig eller virksomhed trænger til et nyt udtryk, kan facademaling meget vel være løsningen, for med facademaling kan dit hus få et lækkert løft samt et udtryk, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Nogle vælger selv kaste sig ud i projekt facademaling, men det bedste resultat opnår du altid, hvis du lægger arbejdet i hænderne på fagfolk.

Ikke alene findes der et væld af facademalinger på markedet, der er også mange overvejelser, du bør gøre dig, inden du træffer det endelige valg.

Professionel maling af facader

Vi maler alle typer facader, og vi er gode til det. Uanset facadens beskaffenhed kan vores dygtige malere løfte opgaven for dig, professionelt og til aftalt tid.

I vores firma er det en æressag at levere langtidsholdbart facadearbejde, der lever helt op til forventningerne – i årevis. Og vores succes findes i vores mange kunders store tilfredshed.

Vi rådgiver altid grundigt

Alle malere hos John Petersen Aps er dedikerede i vores daglige arbejde. Vi er ærekære og har mange års erfaring med facademaling. Da vi alle har stor interesse i vores profession, følger vi med i udviklingen, så vi altid er helt opdateret indenfor nye produkter og teknikker.

Og vi rådgiver dig selvfølgelig grundigt i forhold til faktorer, der kan have indflydelse på det endelige resultat. På denne måde ruster vi dig til at kunne træffe de endelige beslutninger.

Vi kærer os om miljøet

I Malerfirmaet John Petersen Aps er vi vores ansvar bevidst. Vi tænker på miljøet og på de kommende generationer. Derfor går vi ikke på kompromis ved valg af maling, og vi anvender udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Skarpe priser

Det behøver ikke koste en herregård, fordi din facade trænger til en gang maling. I Malerfirmaet John Petersen ApS kan vi prale af konkurrencedygtige priser, selvom vi selvfølgelig ikke går på kompromis med kvaliteten af vores gode arbejde. Så vil du spare besværet, kan vi male din facade for dig til en skarp pris.

Vi kører over hele Sjælland

Vi maler flest facader i Hovedstadsområdet, på Sydkysten og i Nordsjælland men grundet mange anbefalinger, kører vi også til Midt-, Syd og Vestsjælland.

Kontakt os nu og få et godt tilbud

Vi kommer gerne ud, og giver dig et tilbud på maling af din facade. Og du kan være sikker på, du bliver tilfreds med vores arbejde.

Så ring og hør mere eller bestil et en uforpligtende besigtigelse på 40 42 12 49.

Kontakt os nu