Flyttelejligheder

Vi maler flyttelejligheder

Maling af lejlighed er som regel et krav i forbindelse med fraflytning af en lejebolig. Hos Malerfirmaet John Petersen Aps har vi mange års erfaring med at male flyttelejligheder. Vi kan både male hele lejligheden, men vi kan også tage af enkelte rum, hvis der er nogle, hvor der er ekstra højt til loftet eller på anden måde svære at gå til.

Hvad angår maling af flyttelejligheder, er vores kunder primært almennyttige og private boligselskaber. Derfor er vi særligt specialiserede i netop løbende vedligeholdelse og maling af flyttelejligheder, og du er derfor sikret malerarbejde af høj kvalitet, udført af professionelle og dedikerede svende.

Professionel maling af flyttelejligheder

Uanset omfanget af malerarbejdet så klarer vores professionelle malersvende opgaven for dig.

I Malerfirmaet John Petersen ApS maler vi alle størrelser flyttelejligheder. Da vi ved, at der typisk er en ny beboer, der venter på flyttelejligheden, overholder vi altid indgåede aftaler og deadlines.
Så intet bliver forsinket af os.

Og uanset om flyttelejligheden er lille eller stor, sætter vi en ære i at levere kvalitetsarbejde, arbejde som beboerne i lejligheden kan have glæde af længe. Alt malerarbejde – stort som småt – prioriteres lige højt af os.

Professionelle svende

Alle vi svende er omhyggelige og stolte i forhold til det arbejde, vi udfører. Vi er alle uddannede, og vi er glade for vores arbejde. Vi deltager regelmæssigt i efteruddannelseskurser, og da vi har stor interesse i vores fag, har vi altid fingeren på pulsen, hvad angår nyeste tendenser.

Vi er miljøbevidste

I Malerfirmaet John Petersen Aps vil vi gerne gøre vores for at passe godt på vores planet. Vi tænker på dig og på naturen, og derfor anvender vi udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Rimelige priser

Hos os har vi konkurrencedygtige priser, uden vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.
Du bliver ikke ruineret, og du får noget for pengene. Så få et tilbud nu.

Her maler vi flyttelejligheder

De fleste af de flyttelejligheder vi maler, er beliggende i Hovedstadsområdet, i Nordsjælland og på Sydkysten, men på bestilling kommer vi også i Midt-, Syd og Vestsjælland.
Og vi kommer også gerne ud til dig.

Kontakt os og aftal et møde

Vi kommer gerne, helt uforpligtende, ud og giver et tilbud på maling af din flyttelejlighed, så ring til os på 40 42 12 49. Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare dit opkald.

Kontakt os nu