Vi tilbyder

Malerfirma John Petersen ApS tilbyder alle typer malerarbejde, både til private og erhverv og både indendørs og udenfor. Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor facademaling, maling af kontor, flyttelejligheder eller maling til erhverv.

Med vores gode placering lige udenfor København, kan vi varetage alle mulige arbejdsopgaver indenfor malerarbejdet i byer som fx Frederiksberg, Greve, Hvidovre, Karlslunde eller Rødovre.

Malerfirma John Petersen ApS har eksisteret siden 2006. Det betyder, at vi har mange års erfaring inden for malerfaget og derfor kan vejlede dig i farver, glans og typer af maling. Vi står altid klar til at finde den bedste løsning til dig, så du opnår det ønskede resultat til en god pris.

Vi tilbyder maling af vægge, lofter, vinduer, døre – stort set alt, der kan males både indendørs og udendørs. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi er et professionelt firma og som medlem af danske malermestre, er du sikret et godt stykke malerarbejde. Slip for alt besværet med at gøre det selv, og kontakt os i dag. Herved er du sikret en god løsning med fokus på høj kvalitet, og samtidig er der garanti på det udførte arbejde. Læs mere om garantien her.

Kontakt os

Hos Malerfirma John Petersen Aps, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Vi bestræber os på at finde den bedste løsning til dig, så du får dine ønsker og behov opfyldt. Vil du være garanteret professionel hjælp til dit malerarbejde, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på telefon eller mail