Døre & Vinduer

Maling af døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til at blive malet, så kontakt os og få professionel hjælp til opgaven. Vi maler både indvendig og udvendigt, så boligen får et flot udtryk hele vejen rundt.

Når du får malet facaden, giver det god mening også af få malet vinduer og døre. Ved at samle arbejdet, kan man ofte spare tid og penge. Slip for alt besværet og lad os klare arbejdet.

Vi rådgiver altid grundigt

Alle malere hos John Petersen Aps er dedikerede i vores daglige arbejde. Vi er ærekære og har mange års erfaring med facademaling. Da vi alle har stor interesse i professionen, følger vi med i udviklingen, så vi altid er helt opdateret indenfor nye produkter og teknikker.

Og vi rådgiver dig selvfølgelig grundigt i forhold til faktorer, der kan have indflydelse på det endelige resultat. På denne måde ruster vi dig til at kunne træffe de endelige beslutninger.

Skal dit hus/din lejlighed males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi værner om miljøet

I Malerfirmaet John Petersen Aps er vi bevidste om vores ansvar. Vi tænker på miljøet og på de kommende generationer. Derfor går vi ikke på kompromis ved valg af maling, og vi anvender udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Skarpe priser på professionelt malerarbejde

Det behøver ikke koste en bondegård, fordi din facade trænger til en gang maling. I Malerfirmaet John Petersen ApS kan vi prale af konkurrencedygtige priser, selvom vi selvfølgelig ikke går på kompromis med kvaliteten af vores gode arbejde. Så vil du spare besværet, kan vi male din facade for dig til en skarp pris.

Vi kører over hele Sjælland

Vi maler flest facader i Hovedstadsområdet, på Sydkysten og i Nordsjælland, men grundet mange anbefalinger, kører vi også til Midt-, Syd og Vestsjælland.

Kontakt os nu og få et godt tilbud

Vi kommer gerne ud, og giver dig et tilbud på maling af din facade. Og du kan være sikker på, du bliver tilfreds med vores arbejde. Så ring og hør mere eller bestil et en uforpligtende besigtigelse på 40 42 12 49.

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed