Maling af kontor

Vi maler kontoret i dit firma

Det kan føles som et stort og uoverskueligt projekt, når man skal have malet kontor, lager eller andre lokaler i virksomheden. Det kan være, det skal gå stærkt, eller at det ovenikøbet er en opgave, som skal udføres, mens der er medarbejdere til stede, hvis der fx skal males i produktionsområdet. Men fortvivl ikke – det kan sagtens lade sig gøre, også uden at det udvikler sig til et besværligt og omkostningstungt projekt.

Professionel kontormaling til både små og store kontorer

Uanset om du blot skal have genopfrisket eksisterende farver på kontoret, have nye farver, nyt tapet, filt eller væv, så klarer vores professionelle malere opgaven for dig. I Malerfirmaet John Petersen ApS kan vi male alt lige fra små kontorer i den lille virksomhed til store, åbne kontormiljøer i kommuner, skoler, institutioner og store selskaber. Uanset om det er et lille eller stort kontor, der skal males, sætter vi en ære i at levere kvalitetsarbejde, der holder, og som du bliver glad for i mange år. Alt malerarbejde prioriteres højt af os.

Skal dit hus/din lejlighed males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi rådgiver dig grundigt

Alle vores svende er professionelle og ærekære i forhold til det arbejde, de udfører. Vi er alle veluddannede og brænder for vores arbejde. Vi efteruddannes løbende, og vi har også fingeren på pulsen, hvad angår nyeste tendenser og trends. Derfor sørger vi også altid for at rådgive dig grundigt i korrekt farvevalg, muligheder, effekt og andre faktorer, der kan spille ind i forhold til det endelige resultat, inden kontoret males.

Rimelige priser

Det behøver ikke koste en bondegård at få malet sine kontorer. I Malerfirmaet John Petersen ApS har vi konkurrencedygtige priser, uden vi går på kompromis med kvalitet og detaljer. Du får – kort sagt – godt malerarbejde, der holder – til rimelige priser.

Vi kommer også ud til dig

Vi maler primært kontorer i Hovedstadsområdet som fx Frederiksberg og Rødovre, i Nordsjælland og på Sydkysten, men vi har også kunder, der bestiller os til at male på både Midt-, Syd og Vestsjælland, så vi betjener hele Sjælland.

Kontakt os og få et tilbud

Vi kommer gerne ud – helt uforpligtende – og giver et tilbud på maling af dine kontorer eller øvrige lokaliteter i firmaet. Så ring til os på 40 42 12 49, vi sidder klar til at besvare dit opkald.

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed