Professionel maler i Greve

Malerfirmaet John Petersen Aps har base i Greve, og vi har mange års erfaring med malerarbejde udført for både private og virksomheder i Greve og omegn. Derfor kan du trygt ringe til os, hvis du vil have løftet dit maleprojekt at en lokal maler i Greve.

Alle typer malerarbejde udføres

Der er ikke den maleropgave, vi ikke kan udføre. Vi har gennem årene udført alle typer malerarbejde, og vi har mange tilfredse kunder i Greve – så vi kan naturligvis også løfte din maleopgave.

Uanset hvor i Greve du befinder dig, kommer vi gerne ud og giver dig et godt tilbud. Om du har brug for hjælp til at male din bolig indvendig eller udvendig, eller det er carporten, der skal have en tur, står vi gerne til rådighed.

Vi har malet i Greve i årevis, og vi har mange års erfaring med bl.a. flyttelejligheder, facader, trapper, vinduer, kontorer, brandskader og alt andet, der har med malerfaget at gøre.

Og alt malerarbejde prioriteres selvfølgelig lige højt, stort som småt.

Skal dit hus/din lejlighed i Greve males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Både private og erhverv

Blandt tidligere kunder i Greve finder du både private, det offentlige og erhverv. Og du kan være sikker på, at uanset om det blot er terrassedøren, der skal have en tur eller virksomheden, der skal shines op, så leverer vi altid kvalitetsarbejde til rimelige priser.

Med stort kendskab til Greve kommunes lokalplaner kan vi også rådgive dig i forhold til de forskellige muligheder og restriktioner, der måtte foreligge i lokalplanen.

Stabile og veluddannede medarbejdere

Alle vores malersvende er veluddannede og detaljeorienterede. Det er kendetegnende for os, at vi sætter en ære i at levere malerarbejde, der lever op til dine forventninger – og lidt til.
Vi er naturligvis stabile og arbejder alle hen mod at nå et fælles mål.

Alle i firmaet uddannes løbende, så vi er ajour med tidens teknikker og trends, derfor kan vi også tilbyde fremtidssikrede og moderne løsninger.

Vi rådgiver dig selvfølgelig grundigt, inden vi påbegynder selve malerarbejdet, så du ender op med et ”produkt”, du kan nyde i mange år.

Vi er miljøbevidste

I Malerfirmaet John Petersen Aps værner vi om miljøet, også i Greve, og vi gør vores for at passe godt på kloden. Vi tænker på de kommende generationer og på naturen, derfor anvender vi udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Medlem af Danske Malermestre

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestre, og vi står på mål for det gode arbejde.

Kontakt os

 Har du et projekt i Greve eller omegn, du gerne vil have et tilbud på, kommer vi selvfølgelig ud og besigtiger opgaven for efterfølgende at give dig et godt tilbud. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du blot har et spørgsmål eller brug for et godt råd

Du kan ringe til os på 40 42 12 49, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Malerfirma John Pedersen - Professionelt malerarbejde i og omkring København
Professionel maler i og omkring København
Malerfirma John Pedersen - Både udendørs og indendørs maling

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed