Professionel maler i Karlslunde

Malerfirmaet John Petersen Aps har base i Greve, men vi har i mange år udført professionelt malerarbejde for både privatkunder og firmaer i Karlslunde og den øvrige del af sydkysten. Derfor kan du altid ringe til os, hvis du skal have udført malerarbejde i din virksomhed eller dit hjem i Karlslunde.

Vi kan udføre alle former for malerarbejde

Hvis du færdes i Karlslunde, vil du helt sikkert støde på facader, som vi har malet.

Vi har i mange år udført alle former for malerarbejde – både udvendig og indvendig – for glade kunder i Karlslunde – og vi kan selvfølgelig også tage os af dit malerprojekt.

Uanset hvor i Karlslunde du befinder dig, kommer vi gerne ud til dit firma eller din privatbolig, så vi kan besigtige dit projekt, og du kan dernæst forvente at få et skarpt, uforpligtende tilbud. Ligegyldigt om det er indvendigt eller udvendigt malerarbejde, du skal have udført, står vi til rådighed.

Vi har malet for kunder i Karlslunde i årevis, og vi har mangeårig erfaring med malerprojekter som facader, flyttelejligheder, kontorer, trapper, brandskader, vinduer og alt andet, der hidhører malerfaget.

At alt malerarbejde prioriteres lige højt, kan du tage for givet. Alle kunder er lige vigtige for os.

Skal dit hus/din lejlighed i Karlslunde males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi maler både for virksomheder og privatkunder

Vi plejer at prale af, at det er os, der har malet Karlslunde. Vi maler for alle, både private, erhverv og kommune. Og uanset om du blot skal have malet havedøren, eller det er en hel daginstitution, der skal males, garanterer vi professionelt arbejde til skarpe priser.

Vi har naturligvis indgående kendskab til lokale restriktioner i Karlslunde, og vi kan derfor rådgive dig hvad angår muligheder og eventuelle restriktioner, så du ikke efterfølgende bliver mødt med ubehagelige overraskelser.

Vores malersvende er ærekære og stabile

Vores malersvende er naturligvis veluddannede og detaljeorienterede. De brænder for at udføre professionelt arbejde og glæder sig over at kunne levere malerarbejde, der overgår dine forventninger.
Vi er naturligvis stabile og sørger for altid at overholde aftalte tidsrammer.

I firmaet efteruddannes vi alle løbende, så vi er opdateret i forhold til, hvad der er muligt, og hvad der rør sig, derfor får du malerarbejde, der følger med tiden.

Grundig rådgivning inden opstart af selve malerarbejdet, er for os, grundlaget for succes, og vi sørger for, du er klædt på til at vurdere, hvilken løsning der bedst passer til dine drømme og krav.

Vi er miljøbevidste

I Malerfirmaet John Petersen Aps kerer vi os om miljøet, helt ned på lokalt niveau i Karlslunde, og vi føler os forpligtet til at passe på vores klode. Derfor anvender vi udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Vi er medlem af Danske Malermestre
Da vi står på mål for det gode håndværk, er vi medlem af Danske Malermestre, og vi lover dig veludført og professionelt malerarbejde helt på dine præmisser.

Kontakt os nu

Har du malerarbejde, du skal have udført i Karlslunde, kommer vi gerne ud og besigtiger dit projekt. Derefter du vil modtage et skarpt tilbud fra os. Du også velkommen til at kontakte os, selvom du blot har spørgsmål eller kan bruge et godt råd.

Vi sidder klar til at servicere dig på telefon 40 42 12 49.

Malerfirma John Pedersen - Professionelt malerarbejde i og omkring København
Professionel maler i og omkring København
Malerfirma John Pedersen - Både udendørs og indendørs maling

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed