Malerfirmaet John Pedersen

Maler John Petersen - mere end 40 års erfaring

Indehaver John Petersen startede sin malerkarriere i 1980. Efter mange års erfaring i faget, startede han sin egen virksomhed Malerfirma John Petersen Aps i 2006. Gennem årene voksede virksomheden sig større og større. I dag består virksomheden af John Petersen selv samt hans veluddannede malersvende, som sætter en ære i at udføre malerarbejde af høj kvalitet. Grundet vores mange års erfaring, er du garanteret et godt stykke arbejde. Derudover holder vi os løbende opdateret på nye teknikker og produkter, så vi kan rådgive dig til den bedst mulige løsning.

Malerfirma John Petersen Aps brænder for et veludført og detaljeret malerarbejde. Vi afleverer altid et gennemført stykke arbejde til den aftale tid. Vi har stor fokus på god kvalitet og præcision. Vi overholder altid det vi lover, og tager ansvar, hvis der skulle opstå fejl. Vi står altid til rådighed, og du kan til en hver tid kontakte os på telefon 40 42 12 49 eller mail kontakt@malerjohn.dk.

Indendørs Maling
Professionel maler i og omkring København

Stabile og veluddannede medarbejdere

Alle vores malersvende er veluddannede, de er detaljeorienterede og sætter en ære i at levere et stykke malerarbejde, der er udover det sædvanlige. De er stabile og har været hos os i mange år. Vi uddannes alle løbende, så vi er helt opdateret indenfor tidens teknikker og trends, og vi holder os også orienteret om nye produkter på markedet. Derfor kan vi rådgive dig grundigt, inden vi påbegynder selve malerarbejdet, så du ender op med et ”produkt”, du kan være glad for i mange år.

Medlem af Danske Malermestre

Vi er medlem af Danske Malermestre, som er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. Garantiordningen betyder, at du er garanteret et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde, og hvis malerarbejdet ikke lever op til forventningerne, er du dækket op til 100.000 kr. I udbedringsomkostninger.

Følgende er dækket af garantiordningen:

  1. Private forbrugere, der som ejere får udført malerarbejde i egen bolig eller sommerhus.
  2. Private forbrugere, der som lejere eller andelshavere får udført malerarbejde i egen bolig for egen regning. Du kan læse meget mere om garantiordningen her.

Kontakt os

Hos Malerfirma John Petersen Aps, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig. Vi bestræber os på at finde den bedste løsning til dig, så du får dine ønsker og behov opfyldt. Vil du være garanteret professionel hjælp til dit malerarbejde, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på 40 42 12 49 eller kontakt@malerjohn.dk.

Malerfirma John Pedersen vejleder dig i farver, glans og typer af maling