Maling af virksomhed

Vi maler din virksomhed

Når du skal male din virksomhed, er det vigtigt, at det tilrettelægges ordentligt, så virksomheden påføres færrest mulige gener under processen.

Måske kan arbejdet udføres, når virksomheden er tom, som fx i ferieperioder, men det kan også være, at I har døgnproduktion, så malerarbejdet skal udføres, mens der er ansatte til stede.

Uanset hvordan præmisserne er, sørger vi for, at I ikke kommer til at opleve unødvendige gener, mens arbejdet står på.

Professionel maling af både små og store virksomheder

Uanset omfanget af malerprojektet; skal den eksisterende farve opfriskes eller skal I have noget helt andet, så kan vores malere løfte opgaven for dig.

I Malerfirmaet John Petersen ApS maler vi både i mindre og større virksomheder, og vi kan løfte alle opgaver. Vi maler blandt andet virksomheder, lejlighedskomplekser, lagerhaller og meget mere. Det er en æressag for os at levere kvalitetsarbejde, der er langtidsholdbart, og ser flot ud år efter år.

Skal din virksomhed males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Grundig rådgivning

Alle vi malere er dedikerede til vores daglige arbejde. Vi brænder, for det vi laver, og vi har mange års erfaring. Da vi har stor interesse i vores profession, følger vi med i de nye tendenser og produkter på markedet.

Vi rådgiver dig altid grundigt i forhold til de faktorer, der spiller ind på det endelige resultat. På denne måde er du klædt ordentlig på, når der skal træffes endelige beslutninger.

Vi værner om miljøet

I Malerfirmaet John Petersen Aps nærer vi omsorg for vores planet og de kommende generationer. Vi tænker på dig og på vores natur. Derfor anvender vi altid kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Konkurrencedygtige priser

Man behøver ikke blive ruineret, fordi virksomheden trænger til en gang maling. I malerfirmaet John Petersen ApS har vi konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du får – kort sagt – malet virksomheden for en rimelig pris.

Vi kører over hele Sjælland

Vi maler oftest virksomheder i Hovedstadsområdet, på Sydkysten og i Nordsjælland, men vi kører også på bestilt arbejde i Midt-, Syd og Vestsjælland, så vi betjener hele Sjælland.

Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne ud og giver dig et tilbud på maling af din virksomhed. Så ring og hør mere eller bestil et besøg på 40 42 12 49.

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed