Flyttelejligheder

Vi maler flyttelejligheder

Maling af lejlighed er som regel et krav i forbindelse med fraflytning af en lejebolig. Hos Malerfirmaet John Petersen Aps har vi mange års erfaring med at male flyttelejligheder. Vi kan både male hele lejligheden, men vi kan også tage os af enkelte rum, hvis der er nogle, hvor der er ekstra højt til loftet eller på anden måde svære at gå til.

Hvad angår maling af flyttelejligheder, er vores kunder primært almennyttige og private boligselskaber. Derfor er vi særligt specialiserede i netop løbende vedligeholdelse og maling af flyttelejligheder, og du er derfor sikret malerarbejde af høj kvalitet, udført af professionelle og dedikerede svende.

Professionel maling af flyttelejligheder

Uanset omfanget af malerarbejdet så klarer vores professionelle malersvende opgaven for dig.

I Malerfirmaet John Petersen ApS maler vi alle størrelser flyttelejligheder. Da vi ved, at der typisk er en ny beboer, der venter på flyttelejligheden, overholder vi altid indgåede aftaler og deadlines. Så intet bliver forsinket af os.

Og uanset om flyttelejligheden er lille eller stor, sætter vi en ære i at levere kvalitetsarbejde, arbejde som beboerne i lejligheden kan have glæde af længe. Alt malerarbejde – stort som småt – prioriteres lige højt af os.

Skal dit hus/din lejlighed males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Undgå en stor slutregning

Vi klarer malingen af din flyttelejlighed, så du slipper for at betale en stor slutregning efter udflytning. Kontakt os gerne i god tid, så vi kan gøre lejligheden klar til udflytning. Alt efter hvilken ordning der gælder ved dit lejemål, står vi klar til at hjælpe dig med at sætte boligen i stand. Ved A-ordningen er boligen nymalet ved indflytning, og det kræves, at boligen er i samme stand, når man afleverer den. Hver måned man bor i boligen, overtager boligforeningen 1% af regningen til almindelig istandsættelse.

Hvis du kun har boet i boligen i kort tid, eller du har haft skader udover ‘almindeligt slid’, kan det derfor nogle gange godt betale sig at klare istandsættelsen selv. Ved at benytte en professionel maler som os, kan vi levere dokumentation for professionel maling, så det godkendes af boligselskabet. Herved kan man ofte spare penge. Du er altid velkommen at kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Professionelle svende

Alle vi svende er omhyggelige og stolte i forhold til det arbejde, vi udfører. Vi er alle uddannede, og vi er glade for vores arbejde. Vi deltager regelmæssigt i efteruddannelseskurser, og da vi har stor interesse i vores fag, har vi altid fingeren på pulsen, hvad angår nyeste tendenser.

Vi er miljøbevidste

I Malerfirmaet John Petersen Aps vil vi gerne gøre vores for at passe godt på vores planet. Vi tænker på dig og på naturen, og derfor anvender vi udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Rimelige priser

Hos os har vi konkurrencedygtige priser, uden vi går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du bliver ikke ruineret, og du får noget for pengene. Så få et tilbud i dag.

Her maler vi flyttelejligheder

De fleste af de flyttelejligheder vi maler, er beliggende i Hovedstadsområdet, i Nordsjælland og på Sydkysten, men på bestilling kommer vi også i Midt-, Syd og Vestsjælland. Og vi kommer også gerne ud til dig.

Kontakt os og aftal et møde

Vi kommer gerne, helt uforpligtende, ud og giver et tilbud på maling af din flyttelejlighed, så ring til os på 40 42 12 49. Vi sidder klar ved telefonerne til at besvare dit opkald.

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed