Facademaling

Vi maler din facade

Synes du, at din bolig eller virksomhed trænger til et nyt udtryk, kan facademaling meget vel være løsningen. Med facademaling kan dit hus få et lækkert løft samt et udtryk, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Er du så uheldig, at der er kommet en revne i din facade, er det vigtigt at få den udbedret. Ellers risikerer du, at revnen bliver større pga. fugt og frost, og kan ende med at gå igennem helt ind til huset. Kontakt os i dag, så vi kan nå at udbedre revnen, inden skaden forværres.

Nogle vælger selv at kaste sig ud i projekt facademaling, men det bedste resultat opnår du altid, hvis du lægger arbejdet i hænderne på fagfolk.

Ikke alene findes der et væld af facademalinger på markedet, der er også mange overvejelser, du bør gøre dig, inden du træffer det endelige valg. Typisk vil maling af facaden bestå af en grunder og 2 gange færdig maling. Derudover skal der helst være 5+ grader hele døgnet, når der skal males, for at malingen kan hærde. Alt dette, står vi klar til at vejlede dig omkring. Vi finder sammen den bedste løsning og udførelsen af arbejdet kan du trygt overlade til os, så sikrer vi dig et veludført resultat, som kan holde i mange år.

Skal dit hus/din lejlighed males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvornår skal jeg få malet facaden?

Med tiden ses der slid på husets facade. Et af de mest tydelige tegn på, at facaden trænger til at blive malet, er når den begynder at skalle. Når malingen er skaldet af, er muren ikke længere beskyttet, og der kan derfor trænge fugt ind, som med tiden kan give svamp. For at undgå, at der opstår sådanne skader på bygningen, er det vigtigt ikke at vente for længe med at få malet facaden. Herved undgår du også, at arbejdet bliver mere omfattende og derved også dyrere.

Inden facaden males, skal den først renses og klargøres. Revner og huller udbedres, og der gives grunder. Herefter vil facaden være klar til facademaling, som består af mindst 2 lag. Som regel skal facaden males hver 5.-7. år, når der bruges almindelige typer maling. Der fås også maling med længere holdbarhed. Vi anbefaler, at maling udendørs foretages om foråret, da der skal være mindst 5+ grader hele døgnet, for at malingen bedst kan hærde. Samtidig er det vigtigt, at luftfugtigheden heller ikke er for høj. Alt dette hjælper vi med at tilrettelægge, så du får det bedste resultat.

Professionel maling af facader

Vi maler alle typer facader, og vi er gode til det. Uanset facadens beskaffenhed kan vores dygtige malere løfte opgaven for dig – professionelt og til aftalt tid.

I vores firma er det en æressag at levere langtidsholdbart facadearbejde, der lever helt op til forventningerne – i årevis. Og vores succes findes i vores mange kunders store tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed