Professionel maler på Frederiksberg

Malerfirmaet John Petersen Aps har base i Greve, men vi har i årevis malet både hos privatkunder og i firmaer på Frederiksberg. Så hvis du har brug for en pålidelig og dedikeret maler, kan du trygt ringe til os, vi maler Frederiksberg.

Alle typer malerarbejde udføres

Vi har malet mange bygninger for både professionelle som private, på Frederiksberg.

Vi udfører både udvendig og indvendigt malerarbejde, og der er ingen tvivl om, at vi kan udføre dit malerarbejde.

Vi kører ud til firmaer og privatboliger over hele Frederiksberg. Vi besigtiger uforpligtende det område, der skal males, og du får efterfølgende et godt, uforpligtende tilbud. Og husk, vi kan både tage os af indvendigt og udvendigt malerarbejde.

Vi har i mange år malet for kunder på Frederiksberg, og vi tager os af alt malerarbejde herunder facader, flyttelejligheder, kontorer, trapper, brandskader, vinduer og alt andet.

Vi prioriterer alle opgaver lige højt og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde til tiden.

Skal dit hus/din lejlighed på Frederiksberg males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi maler både for virksomheder og privatkunder

Vi maler både for kommune, erhverv og private på Frederiksberg. Ligegyldig om du skal have malet havedøren eller en hel bolig, er vi ærekære omkring kvaliteten af vores arbejde.

Vi har naturligvis kendskab til Frederiksberg Kommunes lokalplaner og kan, som følge af dette, rådgive dig hvad angår muligheder og eventuelle restriktioner.

Vores malersvende er ærekære og stabile

Alle vores malersvende er veluddannede, og de brænder for deres arbejde. Alle i firmaet er naturligvis stabile, vi kommunikerer med hinanden og sørger for altid at overholde aftaler.

Vi deltager løbende i uddannelse og kurser for på den måde at holde os opdateret i forhold til udviklingen.

Vi sørger for at rådgive dig grundigt, inden vi begynder at male, så du kan være helt sikker på at træffe det bedste valg.

Vi passer på miljøet

I Malerfirmaet John Petersen Aps passer vi på miljøet – også på Frederiksberg. Derfor maler vi kun med kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Selvfølgelig medlem af Danske Malermestre

Vi står på mål for det gode håndværk, og vi er medlem af Danske Malermestre. Og vi garanter for veludført og professionelt malerarbejde, helt som du ønsker det.

Kontakt os i dag

Skal du have malet din ejendom på Frederiksberg, så lad os komme ud og give et tilbud på arbejdet. Vi kan hurtigt fremsende dig et godt, skriftligt tilbud. Vi maler både efter fast pris og pr. time.

Vi er klar til at hjælpe dig på telefon, så ring nu på 40 42 12 49.

Malerfirma John Pedersen - Professionelt malerarbejde i og omkring København
Professionel maler i og omkring København
Malerfirma John Pedersen - Både udendørs og indendørs maling

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed