Professionel maler i Rødovre

Malerfirmaet John Petersen Aps har værksted i Rødovre, og vi udfører professionelt malerarbejde for både private og virksomheder over hele hovedstadsområdet herunder i Rødovre. Du kan derfor trygt ringe til os, hvis du skal have malet dit firma eller din private bolig i Rødovre.

Alle former for malerarbejde

Vi kan udføre alle typer malerarbejde, og vi har i mange år udført malerarbejde for tilfredse kunder i Rødovre – og vi kan også tage os af dit malerprojekt.

Vi kommer naturligvis gerne ud til dig i Rødovre og besigtiger dit projekt, hvorefter du kan forvente at få et godt tilbud. Uanset om du skal have malet det indvendige eller det udvendige af din bolig, står vi til rådighed.

Vi har varetaget malerprojekter i Rødovre i årevis, og vi har stor erfaring med facader, flyttelejligheder, kontorer, trapper, brandskader vinduer samt meget andet, der hører under malerfaget.

At alt malerarbejde prioriteres højt, er en selvfølge.

Skal dit hus/din lejlighed i Rødovre males?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi maler både for erhverv og private

Blandt vores eksisterende kunder i Rødovre kan nævnes private, erhverv og det offentlige. Og uanset om det blot er terrassedøren, der skal have en tur, eller det er hele virksomheden, der skal males, leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Med indgående kendskab til Greve kommunes lokale restriktioner, kan vi samtidig rådgive dig i forhold til de forskellige muligheder og restriktioner, så der ikke efterfølgende kommer ubehagelige overraskelser i form af påbud eller lignende.

Vores medarbejdere er stabile og veluddannede

Vores malersvende er veluddannede og detaljeorienterede, og de brænder for deres arbejde. Vi sætter en ære i at levere et stykke malerarbejde, der overgår dine forventninger.
Vi er naturligvis stabile og sørger for at overholde aftalte deadlines.

I firmaet efteruddannes vi løbende, så vi er opdateret med tidens trends og teknikker, vi kan derfor tilbyde malerarbejde, der står flot, og er moderne i længere tid.

Vi rådgiver dig altid grundigt, inden vi begynder selve malerarbejdet, så du har det rette grundlag til at træffe den rigtige beslutning.

Vi kærer os om miljøet

I Malerfirmaet John Petersen Aps passer vi på miljøet, også på lokalt niveau i Rødovre, og vi gør vores yderste for at passe godt på vores planet. Da vi tænker på kommende generationer, anvender vi udelukkende kvalitetsmaling, der er Svane, Astma og Allergimærket.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Selvfølgelig er vi medlem af Danske Malermestre, og vi er garant for veludført og professionelt malerarbejde.

Kontakt os i dag

 

Har du et projekt i Rødovre, du ønsker et tilbud på, kommer vi gerne ud og besigtiger projektet, hvorefter du vil modtage et godt tilbud. Naturligvis er du også velkommen til at kontakte os, hvis du blot har spørgsmål eller brug for rådgivning.

Vi sidder klar til at tale med dig på 40 42 12 49.

Malerfirma John Pedersen - Professionelt malerarbejde i og omkring København
Professionel maler i og omkring København
Malerfirma John Pedersen - Både udendørs og indendørs maling

Få et uforpligtende tilbud på maling af din bolig eller virksomhed